"> ');
Evenses Catering

Bezorginformatie

Bij Evenses Catering kunt u uw catering bestellen voor uw verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest en nog veel meer. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er een heerlijke keuze is voor elk moment! Het assortiment varieert van buffetten tot verschillende BBQ pakketten en van high tea hapjes tot heerlijke tapas arrangementen. Ook bieden wij drankenpakketten aan met alcoholische dranken en/of non-alcoholische dranken. Dit betekent dat wij bijna alles wat u kunt bedenken aanbieden! Dit zorgt er ook voor dat u veel verschillende soorten kunt aanbieden aan uw gasten. Denk bijvoorbeeld aan ander eten voor de kleine gasten. Alles is mogelijk!

De catering wordt geheel voor u verzorgd van gedekte tafel tot het heerlijk gekozen eten. Op deze manier kunt u van uw evenement genieten zonder enige zorgen te hoeven maken over de catering. Kortom, catering tot in de puntjes geregeld en voor u zelf geen gedoe! Wij staan het hele jaar door klaar voor u om de catering op uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement te regelen. Heeft u bijvoorbeeld geen zin om te koken voor de familie met kerst of bent u aan de beurt om de hapjes te regelen met oud & nieuw met de vriendengroep? Geen probleem, want het hele jaar door beschikbaar klopt ook echt! Wij staan ook tijdens de feestdagen klaar voor u om uw eten en drinken te verzorgen.

Er zijn keukens door het hele land, waardoor uw gerechten altijd vers bij u geleverd worden vanuit een keuken in de buurt. Hierin wordt het eten vers voor u bereid. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de gerechten zo vers mogelijk bij u aankomen. Alle gerechten en hapjes worden met lokale producten bij een professionele cateraar klaargemaakt om kwaliteit te waarborgen. 

SluitenAkkoord